Kernwaarden

Het fundament van Studio Meraki en het waarom achter onze overtuigingen en idealen.

Expertise

Wij zijn vakspecialisten met lef

Met uiteenlopende expertises zetten wij ons in voor onze klanten. Naast een flinke dosis lef, zijn we ambitieus; we streven er naar om mooie, bijzondere dingen te maken door hard en secuur te werken en mee te denken met onze klanten. De klant verwacht creativiteit, kwaliteit, vaardigheden en vakmanschap. Met onze kennis en ervaring gaan wij veel verder dan deze verwachting. Wij komen met out-of-the-box totaaloplossingen.

Aangenaam

Je tweede thuis

Een plek waar je jezelf kunt zijn, een fijne, ontspannen werksfeer heerst en waar collegialiteit bovenaan staat. We streven naar een goede balans tussen werk en privé en naar een plek waar collega’s vriendschappelijk en gemoedelijk met elkaar omgaan. En zo willen wij ook zijn in de omgang met jou.

Team effort

Krachten gebundeld

Alleen samen kunnen we successen behalen, want iedereen heeft zijn en/of haar eigen kwaliteiten. Heldere communicatie, betrokkenheid en ­verant­woordelijkheid zijn hierbij key.

Flexibel

Niets is onmogelijk

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en alles is ­bespreekbaar. Zowel voor jou als klant als voor onze collega’s. Als team weten wij wel raad met vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit werkt ook zeker door op het eindresultaat richting onze klanten!

Vertrouwen

Duidelijkheid & respect

We vertrouwen op elkaar, geven elkaar de ruimte om mooie dingen te maken en werken samen om te groeien. Als klant kun je op ons vertrouwen en rekenen op onze creativiteit, kwaliteit, vaardigheden en ons vakmanschap.

Erkenning

Motiveren is stimuleren

Een goede samenwerking met jou als klant zorgt ervoor dat we mooie dingen kunnen maken en groeien. Door samen met de klant de ontwikkelingen door te nemen, behalen we het doel en gewenste resultaat en dat geeft eer aan je werk. Er wordt gezien wat je doet en wat je betekent voor zowel klant als teamgenoot.