Diensten

Het hele proces onder één dak, hoe gemakkelijk kan het zijn?
Of je nu een geheel nieuw product wil lanceren of net dat extra wil toevoegen aan een huidige, this is the place to be!

Studio Meraki

Heb je een verpakking nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Of alleen het ontwerp? Of het ontwerp maar wil je ook graag weten hoe het eruit ziet voor je er tientallen van laat maken? Kom gerust eens op de koffie, dan leggen we je enthousiast uit wat de mogelijkheden zijn.

PACKAGING DESIGN

Het ontwerpen van verpakkingen zit in ons DNA.
Rustige, heldere en functionele verpakkingen. Originele, innovatieve en knallende verpakkingen. Jij als producent of retailer bent continu bezig met vernieuwing, daar gaan wij uiteraard in mee. Never a dull moment in de verpakkingsindustrie.

VORMGEVING EN PREPRESS

Ook van grafische vormgeving van brochures, magazines en websites en de opmaak van producten als advertenties, stickers en banners gaat ons hart ietsje harder kloppen. Of het nu gaat om offline of online marketing. Of je zelf de tekst en foto’s aanlevert of ons dat laat verzorgen. Door ons opgemaakte communicatie-uitingen in jouw huisstijl laten je merk, product of bedrijf groeien. En dat is precies wat je wilt..

DRUKWERK EN MODELLEN

Heb je snel drukwerk nodig? Of is er haast bij omdat die beurs volgende week al is en je modellen nodig hebt van je verpakking? Gaat Studio Meraki de boel ook personaliseren, sealen of lamineren? Aan jou de keus, wij verzorgen het graag voor je!

RELATIEGESCHENKEN EN GIVE-AWAYS

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen verzorgen? We hebben een hele leuke catalogus vol met ideeën en inspiratie. Neem gerust contact met ons op voor een gratis exemplaar.